HYGGEHULEN

En buttplug er et stykke sexlegetøj, der er designet til at blive indsat i endetarmen for at give seksuel nydelse.

Buttplugs deler visse karakteristika med dildoer, men de er som regel kortere og har en større, flad ende for at forhindre, at buttpluggen forsvinder op i endetarmen. Rektum har nemlig en tendens til at trække sig sammen og dermed suge til sig, så der er bestemt farer forbundet med brugen af buttplugs.

Derfor anbefales det på det kraftigste ikke at bruge dildoer, som ikke har den flade ende, som man finder på andre buttplugs. Hvis det ender galt, og objektet går tabt i rektum, kan det kræve et medicinsk eller kirurgisk indgreb.

Desuden er den nedre tarm over rektum let perforeret. Derfor er buttplugs som regel kortere end dildoer, og det vil typisk være en buttplugs omkreds snarere end længden, der vil stå angivet som størrelse på den.

Det er en nødvendighed, at buttplugs er meget glatte. Dette skyldes, at man ellers kan beskadige sin tarm og endetarm, som er ret skrøbelige organer.

Formen på en buttplug ligner mest af alt en kegle. Den starter rundt ud, bliver større og snævrer herefter ind i en form for talje, hvorefter sikkerhedsforanstaltningen i form af den flade ’modhager’ er placeret.

Når buttpluggen er placeret korrekt i rektum, vil lukkemusklen befinde sig rundt om buttpluggens talje og sørge for, at objektet ikke forlader rektum utilsigtet. Modhageren vil være uden for anus og fungerer den anden vej, idet den sikrer, at genstanden ikke smutter helt op i tarmen.

Som det også er tilfældet med andre aktiviteter, hvori der indgår anal penetration, anbefales det også her at bruge en god mængde smøremiddel. Det gør desuden også processen lettere og mere behagelig, hvis man går langsomt og blidt til værks, når buttpluggen skal placeres.

Ønsker man at være hygiejnisk i sin brug af buttplugs, kan man med fordel putte et kondom over den. Dette gør rengøringen af genstanden lettere, idet den lille mængde fæces, der kunne have sat sig på buttpluggen, i stedet sætter sig på kondomet.

Uanset, om man benytter sig af et kondom eller ej, anbefales det ikke at dele buttplugs med andre grundet smittefarer af HIV og andre sygdomme, der overføres via kropsvæsker.

 

 

This website is created with Ucraft
i want a website like this
Ucraft is a free website builder that provides web designers, marketers and business owners with a set of web design tools to start their next awesome project in minutes. No coding or designer skills needed. Go to Ucraft