HYGGEHULEN

Sådan vælger du den rigtige penisring

En penisring kan tage sexlivet til et højere niveau – hvis du altså ved hvordan man bruger den og vælger den rigtige til dit eller jeres behov.

I det følgende vil vi forsøge at rådgive dig til at vælge den helt rigtige penisring. Inden vi kommer så langt, skal vi dog lige sikre os, at alle er på bølgelængde. Derfor:

Hvad er en penisring?

En penisring er, som navnet formentlig allerede har afsløret, en ring som sættes om penis.

Ved at sætte ringen ved roden af den erigerede penis, kan manden opnå en større og kraftigere rejsning, fordi blodet har sværere ved at løbe væk fra den solide rejsning. Det lyder måske ubehageligt, men så længe du vælger den rigtige størrelse, er det hverken smertefuldt eller generende – tværtimod!

Udover at manden kan vise sin, nu endnu større, stolthed frem for sin partner, så får også hun glæde af en penisring, fordi en større og hårdere rejsning typisk resulterer i bedre sex.

Penisring med eller uden vibrator

Skal oplevelsen med penisring være særligt god for jer begge, så er de nyeste af slagsen blevet udstyret med en lille motor som leverer vildt lækre vibrationer, til stor fornøjelse for både ham og hende.

Det er bestemt ikke et krav, at din penisring kan vibrere, men det skader så sandeligt heller ikke!

Hvordan ved jeg om den passer?

De fleste penisringe er one-size, men samtidig relativt elastiske i materialet, hvorfor de ville passe langt størstedelen af den mandlige befolkning på kloden.

Er du nervøs for, om den passer dig, fordi du er væsentligt større eller mindre end gennemsnittet, så kan du som regel måle din penis op inden og holde tallene op med produktbeskrivelsen af penisringen. I produktbeskrivelsen vil omkreds eller diameter typisk være oplyst.

Alternativt findes der også justerbare penisringe som kan indstilles efter størrelsen på dit lem.

Fremtidens penisring

En penisring er et af de absolut mest populære stykker sexlegetøj til mænd og par, og fremtiden ser ikke ud til at blive særligt anderledes på den konto.

Faktisk ser det ud til, at penisringen får en overhaling og bliver avanceret. På en messe for sexlegetøj har vi haft en penisring i hænderne som ikke bare leverede det man nu kan forvente af en sådan, for den kunne nemlig også live-transmittere et videosignal til den smartphone som den var blevet koblet sammen med.

Man kunne altså med andre ord se sig selv have sex fra en noget alternativ vinkel, enten imens man er i gang, eller på video efterfølgende.

Hvor meget vi kommer til at se af den slags i fremtiden kan kun tiden vise. Vi er dog overbevist om, at penisringe er kommet for at blive!

This website is created with Ucraft
i want a website like this
Ucraft is a free website builder that provides web designers, marketers and business owners with a set of web design tools to start their next awesome project in minutes. No coding or designer skills needed. Go to Ucraft